lørdag 10. oktober 2009

Ferdig!

Vel, 99% ferdig kan jeg i alle fall si skatollet er blitt. Det eneste som nå gjenstår er nye ben da de gamle er så stygge at jeg ikke engang har kostet på dem et strøk maling. Noen som vet hvor man kan få tak i noen litt barokke ben? Gjerne i sink eller stål..



På min lille bytur i dag, med mann og barn trygt plassert i sportsbutikken, fant jeg knotter til skatollet. "Gammeldagse" glassknotter med sølvfinish har gitt skatollet det utseende jeg ønsket. Det viste seg også at de nyinnkjøpte knottene dekker merkene etter de stygge gamle treknottene!! HURRA! I en "scrapbook-butikk" fant jeg også arket med de nydelige gamle bildene. Synes det passer fint på bakveggen, og gir meg noe vakkert å hvile øynene på når jeg trenger en pause fra pc`en.



I utgangspunktet var skatollet plassert i gangen, med det resultat at det var enkelt å "fore" det med votter, skjerf og luer. Nå har det fått plass i et hjørne i spisestuen, og mor i huset har fått sin egen lille bloggeplass! Herlig! Pc`en har nemlig hatt det med å befinne seg på de rareste plasser i huset (i likhet med fjernkontrollene, bærbare telefoner etc.. )Nå har i alle fall den fått en fast plass, og jeg har fått et eget bloggehjørne! Hurra!


1 kommentar:

  1. Hei! For et flott skatoll og en flott blogg:)Måtte jo studere den grundig sia vi va fra samme by:) Angående ben bestilte vi noen litt barokke ben fra ikea, men de var vel noe som 40 cm høy..

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.