mandag 19. oktober 2009

LYS!

7 åringer synes det er utrolig stas og miste tenner - Jakob intet unntak. Hva kan man si? Blodig og veeeeldig blid!

Kubbelys i en glassvase - effektfullt og fint.

Nå som høsten virkelig har satt inn for alvor, er det ikke fritt for at huset rommer mange mørke kroker. Etter en rimelig hektisk helg, delvis alene med fire egne og et lånt barn, nyter jeg nå stillheten og den deilige følelsen av at huset er ryddig, sengene nyskiftet og at hybelkaninene kan få danse i fred inntil i morgen. Vi har faktisk, etter noen runder internt i familien, skaffet oss vaskehjelp. Det er helt fantastisk å en dag annenhver uke komme hjem til et skinnende rent hus! Tiden strekker rett og slett ikke til når man har fire unger og en masse aktiviteter på ettermiddagene i tillegg til fulle jobber - men ønsket om et ryddig og rent hjem er til enhver tid tilstede. Så..... vår vaskeengel kommer i morgen, og alle hjerter gleder seg!Når man bor i nord, langt, langt unna IKEA, er gleden stor når man kan sende bestilling med naboer på tur. I går ble jeg barnslig glad over denne lille skatten som har fått plass ved siden av forrige ukes skatt - uglen. Den gir så behagelig lys i en ellers mørk krok, og jeg synes rett og slett den er et lite smykke for øyet.


Dette bildet ble i overkant sakralt..... Fikk en vill idè om å ta et lite tre inn i stuen i forrige uke, til rare blikk og kommentarer fra såvel mann som barn. "Et tre i stua, lissom....." Men etter å ha pyntet det med noen hjemmelagde hjerter lagd av litt ståltrå og noen glassperler og gitt treet litt strategisk belysning, synes jeg det tok seg riktig så fint ut jeg..Hva synes dere??? Uansett har det fått lov til å stå - og hvem vet - kanskje det etterhvert blir en adventskalender (med 96 småpresanger..) Tiden vil vise.

4 kommentarer:

 1. Synes treet ditt ble riktig så fint, jeg! Og lykke til med de 96 ;-)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig blogg. Lampa er helt topp hos deg.God helg
  Klem

  SvarSlett
 3. så fint. særlig Ikea-lyset. Er det elektrisk eller for telys?

  SvarSlett
 4. Ikea-lyset er en lampe. Den er på størrelse med en fotball, og gir veldig hyggelig lys. Finnes i "snøballstørrelse" også.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.