onsdag 7. oktober 2009


Dette vakre stettfatet kjøpte jeg i gave til meg selv i dag. Har lett lenge etter et hvitt, lite fat - og i dag fant jeg det!!! HAPPY HAPPY! Har fått en super oppskrift på biscotti, så nå skal det bakes og legges på fat :-)
Min skjønne venninne btq har laget dette smykket til meg på bestilling. Et hjerte for for hver av de som står meg nærmest! Kjedet er i sølv, og hjertene er preget med lekker blonde i tillegg til de to første bokstavene til gullungene og mannen min;HE, HA, JO, JA og AU. Det kan jo bety mangt og meget. Jeg har også fått med ferskvannsperler som jeg kan feste på lenken ettersom hva jeg har på meg. Mørke brune, beige og hvite. Lekkert! Det er ekstra artig at det er helt originalt og "one of a kind"! Jeg anbefaler virkelig andre å kontakte en gullsmed for å få smykkene "custome made" - og jeg anbefaler btq!!!!

Sjekk ut den nye serviettkolleksjonen ( er det noe som heter det, forresten?) fra Kremmerhuset! Jeg lot meg sjarmere av deilige retromønstre både i sobert svart / hvitt og i ville farger. Er de ikke fine??


Til sist må jeg bare vise frem en kjær eiendel. I tillegg til grenseløst lykkelige øyeblikk, er følelsen av genuin redsel noe jeg kan gjenkalle og koble til forskjellige situasjoner i barndommen. Det er her ikke snakk om frykt for mennesker, men for ting.... Denne klovnen har så lenge jeg kan huske hatt fast plass i vinduet i spisestuen til min bestemor. Alltid har jeg vært tiltrukket og fascinert av den, og alltid har den fremkalt en viss redsel. Den har noe uforutsigbart og skremmende ved seg, samtidig som det er et vakkert stykke glasskunst. Jeg arvet denne klovnen da min bestemor døde , og nå har den sin faste plass i vinduet i min spisestue. ......men jeg er ikke lenger redd for den! (med unntak av for at den skal knuse)1 kommentar:

  1. Flott smykke! Jeg har også ett fra btq. En nydelig havhest som jeg fikk fra Mannen i sommer. Det er mitt yndlingssmykke.

    Ha en fin søndag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.