søndag 25. oktober 2009

Høstmarked

Trondenesdagene finner sted den siste helgen i oktober hvert år. I tillegg til spennende konserter, utstilling og seminarer, arrangeres også et godt gammeldags høstmarked under disse dagene. Så i stedet for vanlig søndagstur, tok jeg i dag ungene med meg til Trondenes Historiske Senter på godt gammeldags høstmarked.

På slike markeder er det ikke uvanlig å finne noe for enhver smak, og som dere ser har lillemor funnet noe for sin - ei lita venninne som hun er skikkelig glad i!!

Høstmarked med mange mennesker og mye liv tar på en liten kropp, og da er det ubetalelig å ha en mediumbror som kan trå til og trøste når det trengs!

Eller så kan man rett og slett gjemme seg under et bord...


Nærmeste nabo til THS er Trondenes kirke, etter mitt syn verdens vakreste middelalderkirke beliggende på et av verdens vakreste steder. Historien ligger tykk i veggene, og atmosfæren er til å ta og føle på. Utsikten fra området omkring kirken er også uten sidestykke! Jeg er så heldig å få synge i koret som tilhører denne katedralen, og enhver korøvelse er som en vitamininnsprøytning hver eneste gang. Kirkerommet er etter mitt syn en gave til vokalensembler og kor med sin vakre akustikk.


På høstmessen var det mange fargerike og artige hjemmelagede ting å få kjøpt - som disse vottene i ulike farger og med forskjellige mønstre.

Artige hjertesmykker utskjært i tre. Her finnes farger for enhver smak.


Toveteknikken ble demonstrert...

....og ferdige produkter lagt ut til salg.


Minstebror tar en velfortjent bruspause foran senterets blikkfang, en gigantisk grue midt i rommet til varme hyggestunder for besøkende ved museet.

Byens beste vafler får man på THS - i dag intet unntak. Storebror spanderer på lillemor.

Gammeldags vevteknikk ble demonstrert.
Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.