lørdag 8. januar 2011

Nyttårslykke

ooops - glemte visst å pusse vinduet....

I nesten ti år har vi feiret nyttår sammen med gode venner. Feiringen foregår på omgang, og i år var det vår tur til å holde festen. Tilsammen var vi 12 barn / ungdom, 8 voksne og to hunder. Ny av året var Bella bulldog - her på leting etter Burre, katten vår.

 


Med lånte bord og stoler og litt ommøblering, ble det plass til alle. Menyen var "same procedure as every year" - kalkun og waldorfsalat, og husets "James" hadde brukt god tid på kjøkkenet i forkant av kalaset. Han beinet ut ikke mindre enn tre kalkuner, før han fylte dem med deilig stuffing av hjemmelaget kjøttdeig, tørkede frukter og annet spennende. Ikke minst var dette en praktisk måte å få stekt to kalkuner samtidig, men en måtte likevel sendes bort for steking.

 


Men hva finner man så på av aktiviteter for 12 barn i alderen 3-18 år for at ikke kvelden skal bli for kjedelig? Ikke kan man spise oreokake hele kvelden, og ikke kan man smelle småfyrverkeri i all evighet...
Vi var så heldige at så godt som samtlige av "ungene" enten synger eller spiller et instrument, og utpå natten - etter at smellene hadde lagt seg, ble vi invitert ned i kjelleren på en times konsert. Lykke!


Her var det basser, gitar, trommer, sang og dans! Og så flink ungdom! Vi 8 voksne, som tross alt var i mindretall, storkoste oss :-)


Bestekompiser gjennom 11 år i samspill imponerte.


Kveldens største overraskelse var denne karen. Som eneste tilstede som ikke spiller noe instrument, imponerte han oss alle som "stunt-sanger-poet". Han improviserte tre sanger til tre utvalgte publikummere, på engelsk og med improvisert gitarkomp. Imponerende og morsomt!


Lille prinsesse hadde en liten opptreden hun også. 3,5 år gammel har hun lært seg "Lisa gikk til skolen" utenat, og hun er kjempestolt!

Jeg er så glad i denne tradisjonen, og med en fantastisk nytttårskonsert i minne, gleder vi oss stort til neste års feiring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.