lørdag 22. januar 2011

Is i magen

Jeg har vel skrevet det før, men en god ting kan ikke sies nok ganger... Harstad har blitt en by med mange flotte butikker, og etter storoppussing av stuen i høst har vi lett med lys og lykter etter belysning til spisebordet. Vi har vært innom Lykke og Lukas, og der så vi på lampen Maze fra NorthernLighting. Vi så den for oss i hvitt. Vanligvis er vi rimelig impulsive, og ser vi noe vi liker så venter vi sjelden og tenker oss om. 


Neida, vi kliner som regel til uten å bry oss om å sjekke om produktet virkelig passer slik vi har tenkt. Som regel fungerer denne strategien bra, men denne gangen var prisen for lampen i overkant av hva vi kan tillate oss når det kommer til impulskjøp - så vi ventet faktisk og bestemte oss for å se det an litt og vurdere enda en gang om lampen ville passe. Og godt var det..... Det viste seg jo faktisk at takhøyden hjemme hos oss langt fra passer til en lampe med såpass store dimensjoner.
Så vi fortsatte letingen. Enda en favorittbutikk, Vakre Vene, har også salg i disse dager, så lampeletingen tok oss innom der en fridag i forrige uke. 50% på alt av interiør er jo slett ikke å forakte, og i tillegg hadde jeg fått gavekort til jul på et meget hyggelig beløp i denne butikken. Og HURRA - der var lampen vi hadde lett etter! Stilen er en annen, og størrelsen like så, men lampen er den rette i vår stue.
Ikke var prisen å klage på heller, all den tid den var redusert til det halve :-)


I tillegg fant jeg nye puter til sofaen og en stor og deilig vedkurv som passet perfekt i kroken ved vedovnen.

Moralen er at det nok kan være lurt å ha is i magen og ikke gjøre innkjøp på impuls. Det er nok mye å lære av de som lar interiøret bli til over tid, og som klarer å vente til det rette objektet dukker opp. Jeg skal klare det neste gang også!
Vedkurv i ordets rette forstand. 
Ekstra bonus er at den rommer to sekker ved.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.