fredag 6. november 2009

Om å innse sine begrensninger...Iflg ungene er en ting helt sikkert ; mamma baker verdens beste kanelboller. En haug som denne er borte på kort tid, og det er bekreftelse nok for meg. Men..............å sy er jeg ikke spesielt god til. Jeg har lenge tenkt på å skulle sy meg en ugle, og etter mye om og men har jeg altså gjort det. Symaskin har jeg, men den er ikke av det fancy slaget. Dessuten er den veldig glad i å krangle. Den simpelthen protesterer hver gang jeg setter igang med et eller annet prosjekt. Den spiser hull i stoffet, nekter å ta opp undertråden, kjører seg fast og brekker nålen. Resultatet er en haug med halvferdige prosjekter av ymse slag. Men i dag har jeg altså klart å bli ferdig med en ugle. Den første og siste!! Like mye som ungene fryder seg over nybakte kanelboller, frydet mannen seg over uglen. Han fikk rett og slett latterkrampe. Ergo; dere ser nå min første - og definitivt siste ugle.
( Bare for å ha det sagt er jeg faktisk enig med ham...)

3 kommentarer:

 1. Du kan jo tvinge mannen til å gjøre et forsøk sjøl. Tipper latteren stilner ;-)

  Men det er vanskelig å være voksen og tilegne seg nye ting. Vi (meg selv inkludert) er ikke flink til å være dårlig til å gjøre ting. Og det er man jo før man har øvd tilstrekkelig til å mestre en ny ferdighet.

  Du får ta med symaskina over eidet en dag. Kanskje er det bare litt kjærlig stell som skal til for at den slutter å krangle ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Kanelbollene dine så kjempegode ut!!, og ugla var fin også!
  Morsomt å lese bloggen din, og tenker at 4 barn an fort bli kos og kaos;-)
  Hilsen ei fra Trøndelagen.

  SvarSlett
 3. He he! Alle kan ikke være gode på alt! Helt sikker på at det er mange der ute som er gode på symaskinen, men som ikke lager så bra boller! Ugler var både søt og med personlig vri :D MEN, det er ikke gøy å sy med en kranglete maskin. Få den fikset og prøv igjen :D Hege

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.