onsdag 3. august 2011

Nytt jenterom på en dagPå lillefrøknas rom ser det til stadighet ut som om en bombe har landet midt på gulvet. Jeg har mange ganger tenkt at "hun leker som en gutt"! Rommet har hatt behov for smartere møblering, definitivt for sortering og kasting av leker og bedre og flere oppbevaringsmuligheter. I går var dagen for å gi seg i kast med prosjektet.
Først og fremst har jeg i lang tid tenkt på en annen sengeløsning på rommet. Johanne var blitt for stor til den gamle skuvsengen som hun har brukt de siste årene, men letingen etter en ny har gitt dårlige resultater. Jeg fant en seng jeg kunne tenke meg på IKEA, men selvsagt var den av typen som ikke sendes.....
Ny seng får vente. På den lokale TilBords- butikken var jeg så heldig å få to "pene" europaller, og med de som base og madrass på toppen, ble det ny seng / sofa / baseavdeling på jenterommet. En tur til Kid Interiør ble det også, og med 70% på mange fine varer ble en ekstra ansiktsløftning uunngåelig. 


Pulten ble laget av en benkeplate vi hadde på lur støttet opp av to melkespann vi fant da vi var på fyllinga med restene etter en rydderaptus i garasjen. 
Rimelige, gjennomsiktige plastbokser fra Clas Ohlson er brukt til småting som hårstæsj, Polly Pocket-saker o.l. som har en tendens til å flyte fritt på rommet. 
Til boklagring en gammel trekasse, og jammen fikk ikke den nymalte lyseblå krakken plass der inne også :-)
Johanne har sovet godt i nysenga i hele natt, og leker masse på rommet nå som lekene er lettere tilgjengelig og rotet er luket bort. Herlig!
Burrepus har allerede funnet sin plass i vinduskarmen.


Nå går turen til Vesterålen for et par dager. 


Hei så lenge!!

2 kommentarer:

  1. Det var en kjapp og flott oppgradering av pikerommet. Si fra når du vil bestille fra IKEA da, kanskje vi er flere som kan dele på en bil :-)

    SvarSlett
  2. Vi har garasjen full av umonterte IKEA-saker i påvente av bygging av to gutterom i kjelleren. Når det gjelder seng til Johanne, så sender de ikke den jeg vil ha, dessverre. Må nok ta en tur med varebil.....

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.