fredag 21. mai 2010

Hurra!!

1. mai går startskuddet for bursdagsfeiringer her i huset, og så kommer de på rekke og rad frem til midten av juli. Gøy og litt slitsomt - og definitivt minneverdig hvert år :-)
Først ut feiret vi August med tacofest og sirlig pyntede muffins.Et hus fullt av 11- åringer er veldig gøy! De, i alle fall gutta, er fortsatt barnslig lekende samtidig som de snuser på ungdomslivet som venter dem rundt neste sving. Et av diskusjonstemaene rundt matbordet var jenter og kjæresteforhold. Nysgjerrig som jeg er (ja, jeg innrømmer det...) lyttet jeg litt til samtalene som dreide seg om å planlegge hvem, hvor og når de skulle spørre om sjans.... Utrolig søtt - og samtidig blodig alvor for de involverte.Det er ikke til å komme fra at å ha kjæreste, selv i 5. klasse, er stor stas og viktig for plasseringen i rangordningen.. En av gutta planla en romantisk middag med jenta han hadde sett seg ut. På spørsmål om hva han skulle servere (han skulle lage maten selv), stod Grandiosa og rødbrus i stettglass på menyen. Romantisk musikk var også plukket ut - altså blodig alvor! Hvordan historien endte vites ikke, men vi venter i spenning! Et par av gutta ved enden av bordet var dog skjønt enige om at jenter egentlig bare er slitsomme og masete, så de skulle i alle fall ikke ha kjæreste! Så det så :-)Øverst på ønskelisten til vår 11-åring stod bassgitar. Guttungen har siklet på denne lenge, og har benyttet enhver anledning til å tilbringe tid rundt instrumentet i musikkbutikken.
Øynene var som tinntallerkener, og munnen vid åpen da han åpnet presangen. Makan til lykkelig gutt skulle man lete lenge etter.Store deler av dagen tilbringes nå spillende på vidunderet, og nye melodier legges stadig til repertoaret. Kjempegøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.