søndag 21. mars 2010

Deilige søndag!

Siden jeg ble "voksen" har jeg hatt en spesiell forkjærlighet for søndager. Lange blanke dager som kan fylles med gode opplevelser, samvær, god mat, fred og ro. Dagen i dag intet unntak. Sol fra skyfri himmel, unger i godt humør og en hel dag til fri bruk - en dag uten noe MÅ, SKAL eller BØR. Deilig!


Blide unger ved frokostbordet. Egg, spekeskinke, ferskt brød. nykvernet kaffe og masse tull og tøys.

I vår familie har vi i tillegg en tendens til å synge masse ved frokostbordet (vel...egentlig ved de fleste måltider), i dag intet unntak. Siden vi la ut på en ganske lang skitur i går, ble det planlagt at dagen i dag skulle tilbringes i egen hage og på verandaen.


Allerede i 10-tiden var vi ute alle mann. Lillemor var så heldig å få låne ski av naboen, og grunnet de foregående ukers massive snøfall, var det duket for skitur i gata. Lillemor viste gode takter på ski, og satte til og med utfor "garasjebakken" med stort mot. Knall og fall til tross - hun var like blid!

Utpå dagen dukket venner og naboer opp, og vi flyttet bord og benker ned i sola i hagen.

Fjordårets julegave fra gode venner - en fantastisk bålpanne, gjorde oss i stand til å servere store og små pølser og koteletter med tilbehør ute i det fri. Sol fra skyfri himmel og deilig påskefølelse gjør at å spise inne egentlig ikke var noe alternativ
:-)

Fruktsalat til dessert. Nammis!!

Etter omlag seks timer ute i friluft var det på tide å pakke sammen og pjuske oss inn. Ingen dum idè, all den tid snøen nå laver ned. Man leser jo allerede om spirende løkplanter og blåveis som titter frem, men her nord kommer nok ikke våren for fullt før en gang uti juli......

og snipp snapp snute, så var søndagseventyret ute :-)

Ha en god uke!

2 kommentarer:

 1. Hei
  fant bloggen din idag :)
  Ja søndager er bare helt herlige
  Ser dere har hatt en helt topp utedag idag.
  hilsen anita s

  SvarSlett
 2. Hmmmm, var noe kjent med dressen som Johanne har på seg :) Håper vi sees snart. Klem Hanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.