fredag 7. juni 2013

En liten sommerreiseHelt siden før 17. mai har vi her nord vært velsignet med et fantastisk vær.
Tropevarme, solfylte dager har ført til at strandliv og hagearbeid har hatt første prioritet. Det spirer og gror, og tar jeg ikke feil kom sommeren en måned før vanlig tid i år.


Forrige uke forlot jeg det varme nord og katten i treet i noen dager, og satte nesten mot sørligere  og kjøligere breddegrader.


Jeg tilbragte noen nydelige dager på kurs i Kristiansand, og fikk som bonus rikelig med tid til å se meg rundt i denne perlen av en by.
Jeg lar bildene tale for seg, men legger ikke skjul på at jeg lot meg fascinere av både bygninger og kunstverk og skulpturer.


  
..... og i tillegg fant litt inspirasjon til møbelbygging.Det mest rørende jeg så, var dette. Kristiansand har jo som alle andre større byer tiggere på hvert et gatehjørne. Denne mannen fikk lære seg å strikke av en forbipasserende dame.


En tur gjennom Baneheia til Ravnedalen ble det også tid til.
Vakkert!
Og iskald cava på en av byens uteserveringer. <3>
Så gikk turen til Lier og slektstreff på min kusines gård. 70 slektninger, store og små, var samlet hele lørdagen. Bildet over viser min bestefar og hans syv søsken, og det var stor stas å møte hittil ukjente tremenninger. En koselig dag!


De siste bildene er tatt hjemreisedagen.
Jeg forlot mitt Oslo i strålende solskinn.
Gleder meg til sommerferie sørpå!

<3>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.