mandag 18. juli 2011

FERIE!!!Endelig er det ferie for hele familien. Første feriedag, strålende sol og den deilige følelsen av 4 uker med blanke dager foran oss. Dagen i dag startet på best mulig måte, med solskinn og varme.
Vanligvis setter jeg umåtelig stor pris på å kunne ligge lenge i sengen når jeg har fri, men i dag våknet jeg klar og uthvilt kl. 07:00...... Resten av huset, dvs store-storebror, lillesøster og papsen sov sin søteste søvn, så jeg heiv meg på sykkelen og fikk en god treningsrunde før frokost. Deilig! 
Lillesøster kom etterhvert tassende, og istedet for "God morgen" sa hun entusiastisk; " Mamma! I dag kommer August og Jakob hjem!" Gutta har vært på ferietur i Oslo og på hytta i Stavern i ti dager, og i dag kommer de hjem. Gjett om vi gleder oss alle sammen :-)
I går var det kaldt og hustrig, men i dag kunne vi spise frokost i solskinn og varme ute på verandaen. Gresk yoghurt, valnøtter, honning og frisk frukt til nykvernet kaffe. Deilig!!
Så dro lillesøster og jeg på shopping. Storsalg på Kid interiør er jo aldri å forakte... Jeg har en stund lett etter passende puter e.l. til de hvite benkene på verandaen, og i fjor fant jeg noen rimelige blåstripede på Jysk. Disse er forsåvidt greie, men all den tid de ikke kan vaskes, er de ikke særlig praktiske i lengden. Attpåtil hadde en av kattene lagt fra seg en gave i form av en liten mus på en av putene i går, så lysten på noe mer praktisk blomstret liksom opp igjen.
På Kid fant jeg et par strandmadrasser / tepper på 70% - dvs til 60 kr. stykket, og med snøring i enden blåser de heller ikke av. Beige og gammelrosa passer supert inn med det andre på  verandaen, så strandmadrasser ble det. De er i tillegg vaskbare, så resultatet er både pent og praktisk. 
Et ekstra pluss er at de kan brukes på begge sider. Striper på den ene siden, gammeldags rosemønster på den andre. 


Om ikke lenge får vi ferske jordbær fra den lille kjøkkenhagen vi har laget i en gammel sinkbalje vi fant på fyllinga.
Rosa jordbærblomster titter frem mellom koriander, salvie, timian og sitronmelisse :-)


Dekorativt og koselig!
Det deiligste med sommeren er å se blomster og planter gro. Hvert år fryder jeg meg over den gigantiske polstjernen som får vokse over verandaen hos oss. Den har såvidt begynt å komme med blomster, og mengder med knopper vil i løpet av få dager blomstre. Jeg gleder meg!!!


Ha en fin sommerdag alle der ute!

2 kommentarer:

  1. Superkoselig på terrassen dokkers.

    Klem fra Sol

    SvarSlett
  2. Hei og takk for hyggelig kommentar! Det beste i verden er en hyggelig terrasse, og deres ser ut til å være det. Etter i morgen kveld kan vi også nyte vår. Fortsatt god sommer :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.