torsdag 15. april 2010

Vårfornemmelser

Jeg har stadig vekk ideer til nye blogginnlegg, men sannheten er den at vi er seks i familien, og vi har en pc på deling.
Med gutter som tilbringer store deler av sitt sosiale liv på nettet, i tillegg til å elske Spotify (can`t blame them), sier det seg selv at pc`n ikke alltid er tilgjengelig for blogging. Dette er årsaken til at jeg når jeg først får ånden over meg, og pc`en for meg selv, produserer både mange og tildels lange innlegg.....Pålmesøndag fikk jeg denne vakre buketten av min gode kollega Janne. En utrolig hyggelig overraskelse i anledning påsken og bursdagen min. Jeg er veldig glad i tulipaner, og ekstremt glad i å fylle Aalto vasen jeg har arvet etter bestemor med dem. Buketten sto utrolig nok i to hele uker! Tusen takk, snille Janne :-)Tunge istapper fra taket falt en dag ned og kløyvet morelltreet vi har stående i solveggen nede i hagen. Det er årsaken til at påskepynten kjøpt på Lykke og Lukas i år fikk henge på grener fra morelltreet. Forhåpentligvis springer knoppene ut i løpet av våren.

 

Forrige uke brakte med seg en meget hyggelig overraskelse.
Jeg vant to flotte sengesett i bolsterstriper fra Åhlens etter å svart på noen enkle spørsmål på nettsidene til favorittbladet ROM 123.
Gjett om jeg ble glad!?
Sengetøyet var som skapt for vårt gustavianskblåe soverom.Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i lønningsdager
(hvem er vel egentlig ikke det, forresten?)
Jeg pleier, som regel helt uten grunn, å belønne meg selv med en liten gave hver gang jeg får lønn.


Denne månedens fullstendig grunnløse belønning ble nye trekk til sofaputene, kjøpt på Kremmerhuset.
Jeg synes fargene er så lekre, og de skaper vårstemning i stua etter mange grå måneder.
Et lite retroinnslag er heller ikke å forakte, da hele huset stort sett er temmelig svart / hvitt.


Grønt lys i staken, og favorittkoppen fra GreenGate får være med å pryde salongbordet :-)


Det er ingen hemmelighet at jeg i likhet med mange andre er blitt hekta på Green Gate. Den lille muggen og skålen fikk jeg i gave av mannen min nylig. Fargen matcher de nye sofaputene perfekt, så dermed er det ingen hemmelighet at vårens fargepalett her i huset kommer til å gå i pastell :-)

Nå skal snickerskaken jeg skal overraske jentene på jobb med i morgen monteres.
DET ER SNART FREDAG, OG SNART HELG!

GOD HELG ALLE SAMMEN

4 kommentarer:

 1. He he, jeg har også 3 gutter og ei lita jente - kjenner til det med at gutta okkuperer dataen...Vi har heldigvis et par maskiner i hus, så vi klarer å fordele datatida.

  SvarSlett
 2. Huff, jeg klarer ikke helt å dy meg ... men har man virkelig brukt for nye materielle ting ved hver eneste lønningsdag??

  SvarSlett
 3. Nei, det har man ikke, men jeg synes det er hyggelig å tenke på nye ting som "belønning", og lønningsdag gir anledning til å handle det man faktisk trenger - om det er kopper til en serie man samler på, eller nye putetrekk til sofaen fordi det er vår og en passelig anledning for fornyelse. Tilbakemeldingen fikk meg til å tenke, Hanne! Men strengt tatt, når jeg ser tilbake på innkjøpene jeg har lagt ut på bloggen, har det verken vært dyre eller fullstendig unyttige innkjøp jeg har foretatt. Grunnen til at jeg blogger om det, er faktisk fordi jeg blir oppriktig glad i de tingene jeg kjøper til huset, og jeg får lyst til å dele den gleden. Jeg vet det kan høres overfladisk ut, men som eksempel på det motsatte av ren materialisme vil jeg nevne at det meste vi har i huset av møbler er kjøpt på salg eller arvet, og stuegardinene har vi hatt siden vi flyttet til byen :-)

  SvarSlett
 4. I det materialistiske samfunnet vi lever i, føler jeg av og til behov for å bremse litt. Jeg festet med ved en uttalelse om nyttårsforsett, for noen år siden: At tiden er kommet for å kjøpe mindre, og heller reparere mer ..... og for meg gir det mening. Mening fordi det er så uendelig mange ting som burde betyr mer enn det rent materialistiske....

  Nå sier jeg derimot ikke at det ene er mer rett enn det andre ...... ei heller at det ene nødvendigvis utelukker det andre .... jeg bare tillot meg å undre litt over temaet :)

  Nyt våren, Katrine - og fortsett med å dele raus av deg selv! Stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.