fredag 11. oktober 2013

Endringer


Fire måneder siden siste oppdatering av bloggen. Tiden går jammen fort! Dette startet jo som en interiørblogg, men det siste året har det ikke  vært mye å melde fra meg på interiørfronten.


Jeg kan derimot melde om store endringer i livet, og spennede prosjekter på trappene. Brått ble det livet jeg har vært vant til de siste 19 årene helt annerledes, og etter noen måneder begynner den nye hverdagen å tre tydelig frem. Ny jobb, nytt bosted, ny forankring.
I disse dager starter jeg og en kompanjong opp et helt nytt AS. Det krever mye jobbing og sterkt fokus, og det er både uendelig spennende og veldig morsomt. Vi har drømmer og vi har realiteter å forholde oss til hver dag. Et skritt frem og to tilbake den ene dagen, og to skritt frem den andre. Skrekkblandet fryd er vel den betegnelsen som er best på arbeidshverdagen nå for tiden, og jeg gleder meg til alt er på plass og vi har bedriften helt på bena. Men det aller beste i hverdagen er, og har alltid vært, tid med barna. De gir så mye glede, og de setter hele livet i perspektiv <3 font="">Så var det dette med interiør, da.... For en måneds tid siden flyttet jeg inn i en ny og mindre leilighet. Det vil ta litt tid før ting er på plass slik jeg ønsker det skal være, men med lite midler og litt fantasi, trives jeg allerede.

God fredag til alle lesere <3 font="">

2 kommentarer:

  1. Koselig. Lilla passer alltid :-) Masse lykke til med oppstarten <3

    SvarSlett
  2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hyggelig melding.